BioAktiv CZ
Reference

AGROTECHNIK spol. s r. o.

Jihočeský kraj, 433 m n.m.
Řepka

“V revoluční technologii listových hnojiv z řady AktiFer jsme aplikovali sníženou dávku dusíku 150 kg/ha. A zároveň jsme dosáhli vyššího výnosu o 0,3 t/ha vůči naší kontrolní technologii.”

Rozhodli jsme se vyzkoušet revoluční listovou technologii z řady AktiFer od společnosti BioAktiv CZ v řepce ozimé. K podzimnímu ošetření zesílení rostlin a pro podporu zakořenění jsme aplikovali chytré  listové hnojivo AktiFer Grow v dávce 2 l/ha společně s insekticidem. Dále jsme ke každému vstupu přidávali v dávce 1 l/ha listové hnojivo AktiFer S pro ozdravení porostu.

Jarní ošetření porostu pro dezinfekční a ozdravující efekt plodin jsme aplikovali listové hnojivo z řady AktiFer SuperPhos+Cu v dávce 0,75 l/ha  + 1 l/ha AktiFer S společně v tankmixu s insekticidem. Další ošetření listovým hnojivem AktiFer S 1l/ ha a AktiFer Macro EXTRA 2 l/ha proběhlo v době na žluté poupě. A dále jsme přidávali listové hnojivo AktiFer S 1 l/ha společně s lepením a 10 kg močoviny na zvýšení HTS. 

Díky revoluční technologii listových hnojiv z řady AktiFer jsme aplikovali sníženou dávky dusíku 150 kg/N/ha. Dosáhli jsme vyššího výnosu o 0,3 t/ha vůči naší standardní technologii. S revoluční technologií listových hnojiv AktiFer jsme po prvním roce využití velice spokojeni a budeme nadále v aplikaci listových hnojiv AktiFer pokračovat.

V Plíškovicích dne 24.11.2020.  

Ing. Ladislav Černý, PhD.

+420 602 850 679

Související produkty

AktiFer SuperPhos + Cu

Sofistikované PK + Cu tekuté listové hnojivo s prolinem

AktiFer Grow

Chytré suspenzní listové hnojivo pro rané fáze růstu

AktiFer Macro Extra

Sofistikované suspenzní listové hnojivo pro generativní fáze růstu

AktiFer S

tekuté listové hnojivo pro rychlé dodání síry