BioAktiv CZ
Reference

LUKROM plus s. r. o., středisko Staré Město

Zlínský kraj, 186 m n.m.
Kukuřice

Naše společnost, patřící do skupiny Lukrom s.ro., hospodaří v rostlinné i živočišné výrobě, převážně ve Zlínském a Uherskohradišťském okrese. Již několik let naše jednotlivá střediska spolupracují s firmou BioAktiv CZ v rostlinné výrobě. Naše firma je zaměřena na sledování nejnovějších trendů a postupů v zemědělství. Proto již několik let, s dobrými zkušenostmi používáme pomocný přípravek PlantAktiv pro rostliny.

Na našem středisku jsme se rozhodli provést vyhodnocení na kukuřici na písčité půdě. Přípravek jsme aplikovali dle instrukcí odborného poradce v době intenzivního jarního růstu tak, aby většina postřiku spadla na půdu. 3.6.2020 jsme se vydali na kontrolu porostu. 

Po vykopání rostlin z aplikované plochy a pro porovnání také z kontrolní plochy bylo na první pohled dobře patrné, že rostliny aplikované zareagovali na zpřístupnění živin tak, že měli lepší kořenové vlášení a byly tmavě zelené. Po tomto vizuálním zhodnocení očekáváme u porostu z aplikované části vyšší výnos

S firmou BioAktiv CZ dále spolupracujeme na rozpouštění usazenin v jímkách. Už v loňském roce jsme zde dosáhli dobrého výsledku a ve spolupráci budeme pokračovat i v příštích letech.   

Související produkty

PlantAktiv

Jednička na trhu se stimulátory růstu

BioAktiv pro kejdu a hnůj

kvalitní kejda a méně zápachu