BioAktiv CZ
Reference

Agrodružstvo Dolní Bukovsko

Jihočeský kraj, 429 m n.m.
Pšenice

Na jaře roku 2020 jsme vyzkoušeli revoluční listové hnojivo z řady AktiFer SuperPhos+Cu, na podporu a regeneraci ozimých plodin, aplikovali jsme do pšenice ozimé společně v tankmixu s herbicidním přípravkem Avoxa

S přípravkem AktiFer SuperPhos+Cu jsme velice spokojeni, při kontrole porostů byl vidět rozdíl v barvě porostu ošetřených plodin. Plodiny byly zelenější, životaschopnější a vypadali celkově zdravěji. Mimo jiné jsme při kontrole ošetřených porostů shledali, že došlo k podpoře účinnosti herbicidního přípravku. Na ošetřené části pole, kde byl přípravek AktiFer SuperPhos+Cu aplikován společně s herbicidem, byl porost zdravější a výskyt metlice a psárky byl minimální. Revoluční listová hnojiva z řady AktiFer jsou navržena tak, aby společně v tankmixu zlepšovala účinnost a prostupnost pesticidů. S přípravkem AktiFer SuperPhos+Cu jsme velice spokojeni a očekáváme vyšší výnosy.

PLODINA/ODRŮDA:  Ozimá pšenice
PŘEDPLODINA: Řepka ozimá
PŮDA: Střední
AGROTECHNIKA: Mulčování, podmítka
TERMÍN SETÍ: 03.10.2019
VÝŽIVA A HNOJENÍ: LAD 1,7 q/ha, DAM 390 1,8 q/ha, LAD 1,0 q/ha
CHEMICKÁ OCHRANA:  Mertil 0,6/ha+Amargerol 3l/ha (herbicid), Avoxa 1,4 l/ha (herbicid), Moddus 0,3 l/ha (regulace), Priaxor EC 1 l/ha (fungicid)
TERMÍN APLIKACE
SUPERPHOSU:
28.03.2019
PŘÍNOS Zelenější, životaschopnější, vitálnější porost, vyšší účinnost herbicidu
Související produkty

AktiFer SuperPhos + Cu

Sofistikované PK + Cu tekuté listové hnojivo s prolinem