BioAktiv CZ
Reference

Zemědělské družstvo Dolany, závod Dolany

Královéhradecký kraj, 350 m n.m.
Řepka

Přípravek PlantAktiv pro rostliny od firmy BioAktiv CZ používáme již několik let na celkové ploše přes 1000 ha a to vede jen ke spokojenosti. Nejen, že nám pomáhá zlepšovat výnos ale především dlouhodobě dosahovat stabilních výsledků i při výkyvech počasí. Letošní rok aplikace PlantAktivu byli velmi důležité a to  jako podpora lepšího zvládání aktuálního stresu ze sucha. Díky podpoře rozvoje půdního edafonu, lepším využíváním živin a další….

Když nám zástupkyně firmy představila přípravek Tron pH na úpravu postřikové jíchy pro zlepšení účinnosti pesticidů, projevil jsem zájem o vyzkoušení a to hlavně z důvodu snížení pěnivosti a usnadnění práce u postřikovače.

Poprvé jsme použili Tron pH při aplikaci insekticidu se smáčedlem (zde máme největší problémy s pěněním) do řepek. Jako první jsme nalili do postřikovače Tron pH a pak další přípravky, během dopouštění vody se radikálně snížila pěnivost, díky vytvoření filmu na povrchu hladiny.  Mohli jsme tedy postřikovač rychleji a více naplnit. To je další krok k vyšší efektivitě našeho hospodaření.

Kdo ještě neznáte firmu BioAktiv CZ s.r.o. určitě je neváhejte kontaktovat a vyzkoušejte jejich produkty.

Související produkty

PlantAktiv

Jednička na trhu se stimulátory růstu

Akti pH

Úprava pH postřikové jíchy s barevnou změnou

Akti pH CF

Úprava pH postřikové jíchy