BioAktiv CZ
Reference

Agro Dvorce s. r. o., Křišťanovice

Moravskoslezský kraj, 630 m n.m.
Pšenice
Hrách

Hospodaříme v oblasti Nízkého Jeseníku s nadmořskou výškou přes 600 m n.m. Provozujeme jak rostlinnou, tak hlavně živočišnou výrobu, a to chov masného skotu. Náš podnik je v režimu ekologického zemědělství.  S výstavbou přehradní nádrže Slezská Harta, se kterou sousedíme, se výrazně změnily srážkové poměry v našem katastru. Vzcházení jařin se proto stalo velmi komplikovaným. Se společností BioAktiv CZ jsme začali poprvé spolupracovat tuto sezónu. Důvod byl právě podpořit jařiny do startu vegetace a efektivní využití hnoje, kterého máme dostatek

Aplikovanou plodinou byla jarní pšenice a peluška jarní. Aplikováno bylo samostatně dle metodiky na začátku odnožování pšenice. Na společné kontrole se zástupcem společnosti 7.6. byl porost pšenice výrazně více zapojený, než jsme zvyklí z minulých let. Pšenice byla dobře odnožená a téměř zavřela plevely, s čímž jsme velmi spokojeni. Celkový zdravotní stav byl velmi dobrý. Aplikovaný porost byl dobře založený s předpokladem kvalitního výnosu. 

S přípravkem PlantAktiv jsme spokojeni a budeme ho nadále používat. Je to pro nás cesta, jak zlepšit ekonomiku rostlinné výroby v podmínkách ekologického zemědělství. 

Související produkty

PlantAktiv

Jednička na trhu se stimulátory růstu